Χρήσιμες οδηγίες για να πάρετε μια βίζα για το Βιετνάμ γρήγορα και εύκολα

Posted by & filed under News on Visa.

Χρήσιμες οδηγίες για να πάρετε μια βίζα για το Βιετνάμ γρήγορα και εύκολα

Χρήσιμες οδηγίες για να πάρετε μια βίζα για το Βιετνάμ γρήγορα και εύκολα

Όταν επισκέπτεστε μια ξένη χώρα τότε σχεδόν πάντα χρειάζεστε βίζα, το ίδιο ισχύει για το Βιετνάμ, για να εισέλθετε. Για να πάρετε τη βίζα πρέπει να πηγαίνετε στην πρεσβεία του Βιετνάμ και τότε η διαδικασία απόκτησης βίζας ξεκινάει. Επίσης μπορείτε να πάρετε βίζα μέσω ίντερνετ, υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες που προσφέρουν βίζα για το Βιετνάμ μέσω ίντερνετ. Κατά τη διαδικασία της απόκτησης βίζας για το Βιετνάμ online πρέπει να συμπληρώσετε διάφορες φόρμες και πρέπει να πληρώσετε επίσης ένα ποσόν. Πρόσφατα, μια καινούργια και εύκολη διαδικασία έχει ξεκινήσει στο Βιετνάμ και ονομάζεται βίζα κατά την άφιξη. Αλλά αυτή η διαδικασία χρειάζεται μια επιστολή έγκρισης από το Γραφείο Μετανάστευσης της Hanoi. Αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη για άτομα που θέλουν να αποφύγουν τις περίπλοκες διαδικασίες “red tape”. Κάποιες από τις συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για τη βίζα για το Βιετνάμ βρίσκονται παρά κάτω:

#Αν φτάσετε μια μέρα πριν από την ημερομηνία που αναφέρεται στην επιστολή έγκρισης και αν φεύγετε μια μέρα μετά από την λήξη της βίζας σας, τότε δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με τη διαδικασία βίζας κατά την άφιξη. Όμως, μπορείτε να κάνετε αυτό μόνο εφόσον σας δίνει την άδεια η αερογραμμή σας.

#Αν η επιστολή έγκρισης ή η βίζα σας περιέχει κάποια μικρά λαθάκια, τότε θα την δεχτούν, αλλά είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε για κάθε λεπτομέρεια των στοιχείων σας πολύ προσεκτικά και να είστε σίγουρος, ότι κάθε στοιχείο είναι σωστό, ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ.

# Στο Βιετνάμ, οι νόμοι και κανονισμοί για βίζα αλλάζουν συνεχώς. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να γνωρίζετε τους καινούργιους νόμους και κανονισμούς για μια βίζα για το Βιετνάμ. Μπορείτε να παρατείνετε τη βίζα σας μέσα στο Βιετνάμ, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε κατά τη διάρκεια ενός συνέδριου του κόμματος.

#Η παράταση μιας βίζας για το Βιετνάμ μπορεί να γίνει μια εβδομάδα πριν την λήξη της ισχύουσας βίζας και αν θέλετε να μείνετε πιο πέρα από τις τρεις παρατάσεις, τότε πρέπει να πάρετε μια καινούργια βίζα για το Βιετνάμ. Το τέλος για την παράταση της βίζας κυμαίνεται μεταξύ 18 και 35 USD.

# Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε βίζα αλλά πρέπει να μείνετε περισσότερο καιρό στο Βιετνάμ, τότε πρέπει να πληρώσετε πολλά λεφτά, 50 με 70 USD. Για αυτόν τον λόγο να έχετε αυτό στο νου σας όταν σχεδιάζετε να ταξιδεύετε στο Βιετνάμ.

#Θυμηθείτε να κάνετε πάντα αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ 1 με 2 εβδομάδες πριν, για να αποφύγετε προβλήματα.

Θυμηθείτε αυτές τις υποδείξεις για να έχετε μια διαμονή χωρίς προβλήματα.

Comments are closed.