Τι σημαίνει βίζα κατά την άφιξη (Visa upon arrival – VOA);

Posted by & filed under FAQ.

Τι σημαίνει βίζα κατά την άφιξη (Visa upon arrival - VOA);

Τι σημαίνει βίζα κατά την άφιξη (Visa upon arrival – VOA);

Η βίζα κατά την άφιξη για το Βιετνάμ (VOA) σημαίνει, ότι θα λάβετε μια βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας στα διεθνή αεροδρόμια του Βιετνάμ (Noibai International Airport στην Hanoi Capital  City, TanSonNhat International Airport  στην Ho Chi Minh City ή στο Danang International Airport στην Danang City), μέσω της επιστολής έγκρισης από το Vietnam Immigration Department.

Για να λάβετε μια βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη, θα πρέπει να λάβετε μια επιστολή έγκρισης για να πάρετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο. Παρακαλώ κάντε κλικ στο αποστολή αίτησης για βίζα online για να πάρετε την επιστολή έγκρισης online σε μάς.

Στη συνέχεια περιγράφουμε τη ολόκληρη διαδικασία για να πάρετε μια βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας εκεί:

– Λάβετε την επιστολή έγκρισης για μια βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο κάνοντας κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση online. Μέσα σε 12 έως 24 ώρες μετά από την τελευταία σας βεβαίωση και πληρωμή, σας αποστέλλουμε ένα αντίγραφο της επιστολής έγκρισης μαζί με έναν κωδικό για να παραλάβετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας σε αεροδρόμιο του Βιετνάμ.

-Εκτυπώστε την επιστολή έγκρισης και φέρτε 2 φωτογραφίες μεγέθους 4x6cm μαζί σας για να παραλάβετε τη βίζα στο αεροδρόμιο. Μην ξεχάσετε να εκτυπώσετε την επιστολή έγκρισης και να την πάρετε μαζί σας.

-Το τέλος σφραγίδας πληρώνεται μετρητά κατευθείαν στο αεροδρόμιο: 25 USD / άτομο για βίζα μίας εισόδου ή 50 USD / άτομο για μια βίζα πολλαπλών εισόδων.

Σημείωση:

-Θα κανονίσουμε αυτόματα μια βίζα κατά την άφιξη για εκείνους που εισέρχονται στο Βιετνάμ αεροπορικώς.

-Παρακαλώ επικοινωνήστε με την πρεσβεία του Βιετνάμ για να πάρετε μια βίζα πιο πριν, αν θέλετε να εισέρχεστε στο Βιετνάμ από λιμάνι, οδικώς ή με τρένο.


Comments are closed.