Ταξιδιωτική βίζα για το Βιετνάμ

Posted by & filed under FAQ.

Ταξιδιωτική βίζα για το Βιετνάμ

Ταξιδιωτική βίζα για το Βιετνάμ

Θέλετε να ταξιδέψετε στο Βιετνάμ αλλά δεν γνωρίζετε ποιο τύπος βίζας σας εξυπηρετεί; Μην ανησυχείτε.

Είστε κάπως μπερδεμένος με τη βίζα μίας εισόδου και τη βίζα πολλαπλών εισόδων; Αναρωτιέστε αν είναι καλύτερο να ταξιδέψετε στο Βιετνάμ με μια βίζα εργασίας ή με τουριστική βίζα; Μην ανησυχείτε και διαβάστε παρά κάτω:

Βίζα πολλαπλών εισόδων: σας επιτρέπει να εισέρχεστε / εξέρχεστε και μετά να ξαναμπείτε πολλές φορές στο Βιετνάμ, μέσα στο διάστημα ενός μήνα ή τριών μηνών, από την ημερομηνία άφιξης για την οποία κάνετε αίτηση. Η βίζα μίας εισόδου σας επιτρέπει να εισέλθετε και να εξέλθετε στο Βιετνάμ μια φορά μόνο.

Αν έχετε βίζα για εργασία αλλά εισέρχεστε ως τουρίστας στο Βιετνάμ δεν χρειάζεστε να ανησυχείτε, επειδή με μια βίζα για εργασία μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλο το Βιετνάμ χωρίς πρόβλημα. Όμως θυμηθείτε να κάνετε αίτηση για μια βίζα για εργασία αν θέλετε να έρθετε στο Βιετνάμ με σκοπό την εργασία. Παρακαλώ στείλτε μας email στο  info@vietnamvisa.gr αν έρθετε στο Βιετνάμ για εργασία αλλά εμείς σας κανονίσαμε επιστολή έγκρισης για τουριστικό σκοπό. Βεβαίως δεν θα σας χρεώσουμε για αυτήν την αλλαγή.

Παρακαλώ στείλτε μας email στο  info@vietnamvisa.gr για περισσότερες πληροφορίες, αν η δικές μας εμπειρίες που αναγράφονται παρά πάνω δεν σας ικανοποιούν.


Comments are closed.