Πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να αποκτήσετε βίζα για το Βιετνάμ

Posted by & filed under News on Visa.

Πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να αποκτήσετε βίζα για το Βιετνάμ

Πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να αποκτήσετε βίζα για το Βιετνάμ

Όταν έχετε βρει και επισκεφτεί το Vietnamese visa online, έχετε βρει πόσο εύκολο και γρήγορο είναι η απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ. Θα υπάρχουν ακόμα πολλές αναπάντητες ερωτήσεις στο μυαλό σας όπως για το πως θα πληρώσετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ.

Η επόμενή σας ερώτηση θα ήταν πως θα κάνετε τις πληρωμές που χρειάζονται για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ;

Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα και δεν χρειάζετε να ανησυχείτε για αυτό επειδή όλα εξηγούνται καλά, όπως οι διάφορες χρεώσεις ή το ποσόν που χρειάζεται να πληρώσετε. Vietnamese visa online μπορεί να είναι η πηγή σας για να γνωρίσετε ακριβώς το ποσόν που θα έχετε να πληρώσετε. Για τον τρόπο πληρωμής, προσφέρουν 4 μεθόδους πληρωμής από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών καρτών μέσω του Gate2Shop (www.Gate2Shop.Com). Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες όταν συμπληρώσετε τις φόρμες online για να είστε σίγουρα ότι δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα αργότερα.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω της MasterCard, VisaCard, SwitchCard ή SoloCard, DinnersCard ή μέσω της  Paypal. Μόλις έχετε κάνει την πληρωμή, τότε θα λάβετε μια επιβεβαίωση αν η πληρωμή σας έχει φτάσει με επιτυχία.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω της εταιρίας  Moneybookers.Com. Απλά συμπληρώστε τις απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες και τότε θα προχωρήσει στο Moneybookers.Com και μέσα σε 1 με 2 ώρες μετά από την υποβολή θα λάβετε μια φόρμα εμαιλ από την  Vietnamese visa online η οποία περιέχει τις λεπτομέρειες της μεταβίβασης.

Αργότερα θα σας ζητηθεί να στείλετε τον αριθμό ανίχνευσης που παρέχεται από το Monybookers.Com για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή που έχετε κάνει. Μετά από αυτό θα γίνει η επεξεργασία της βίζας σας για το Βιετνάμ κανονικά.

Ο τρίτος τρόπος πληρωμής είναι μέσω της Western Union. Μόλις επιλέξετε τον δικό σας τρόπο πληρωμής και συμπληρώσετε τις αναγκαίες πληροφορίες, μπορείτε να υποβάλλετε την online φόρμα σας στην ιστοσελίδα. Μετά από μια με δυο ώρες, θα μπορέσετε να λάβετε ένα έμαιλ από εκείνους το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της μεταβίβασης. Μετά θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μέσω της www.WesternUnion.Com, μετά στέλνουν την πληρωμή στο Βιετνάμ, χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που τους δώσατε.

Η τελευταία δυνατότητα είναι μέσω τραπεζικής μεταφοράς μέσω της τράπεζας ACB. Όπως και στις άλλες 3 δυνατότητες πληρωμής, θα συμπληρώσετε μια φόρμα, θα επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής και θα οδηγηθείτε σε μια ιστοσελίδα που επιβεβαιώνει την επιτυχή αποστολή. Την ίδια ώρα θα λάβετε ένα έμαιλ από την ιστοσελίδα που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που  έχετε αποστείλει, μαζί με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Μετά από 1-2 ώρες θα λάβετε ξανά ένα έμαιλ με τις λεπτομέρειες της πληρωμής μέσω τραπεζικής μεταφοράς σε λογαριασμό της τράπεζας ACB. Μετά από την απόδειξη εκ μέρους της τράπεζας, θα σας ζητηθεί να τους στείλετε ένα αντίγραφο    της απόδειξης για να μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την έκδοση της βίζας σας για το Βιετνάμ.

Comments are closed.