Πόσα πληρώνω για μια βίζα για το Βιετνάμ;

Posted by & filed under FAQ.

Πόσα πληρώνω για μια βίζα για το Βιετνάμ;

Πόσα πληρώνω για μια βίζα για το Βιετνάμ;

Η τιμή στην σελίδα του www.vietnamvisa.gr κατανοείται ως εξής:

Τα τέλη υπηρεσιών (όπως αναγράφονται στη στήλη για τα τέλη υπηρεσιών) είναι τα τέλη που μας πληρώνετε για την υπηρεσία οργάνωσης της επιστολή έγκρισης με τον κωδικό για να πάρετε τη βίζα σας κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο (στο αεροδρόμιο του Ho Chi Minh,  του Hanoi ή της πόλης Danang). Τα τέλη πληρώνονται προκαταβολικά μέσω πιστωτικής κάρτας, Pay Pal, Western Union ή τραπεζική εντολή. Παρακαλώ στείλτε μας ένα e-mail στο info@vietnamvisa.gr αν θελήσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή μπορείτε να κάνετε αίτηση και να πληρώσετε online μέσω πιστωτικής κάρτας απευθείας στο www.Visa-Vietnam.Org.

Το τέλος σφραγίδας (όπως αναγράφετε στη στήλη για το τέλος σφραγίδας) νοείται το τέλος που έχετε να πληρώσετε σε USD μετρητά στο αεροδρόμιο όταν λαμβάνετε τη βίζα σας εκεί.

Το τέλος υπηρεσιών μας ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας. Μεγαλύτερες ομάδες έχουν λιγότερο κόστος.

Το τέλος σφραγίδας θα είναι US$25 για μια βίζα απλής εισόδου και US$50 για μια βίζα πολλαπλών εισόδων. Το τέλος σφραγίδας πληρώνεται με μετρητά.

Σημειώσεις:

-Το τέλος υπηρεσιών νοείται για την κανονική υπηρεσία διαδικασίας 24 ωρών. Εκτός από τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις δημόσιες αργίες.

– Η επείγουσα βίζα θα χρεώνεται ανάλογα με πόσο γρήγορα την χρειάζεστε.

– Κανονίζουμε να λαμβάνεται η βίζα κατά την άφιξη σε ένα αεροδρόμιο αν δεν συμφωνηθεί διαφορετικά.

– Το τέλος υπηρεσιών πληρώνεται προκαταβολικά μέσω πιστωτικής κάρτας, Paypal, Western Union ή μέσω τραπεζικής εντολής.


Comments are closed.