Πως να πάρω βίζα για το Βιετνάμ;

Posted by & filed under FAQ, Home.

Πως να πάρω βίζα για το Βιετνάμ;

Πως να πάρω βίζα για το Βιετνάμ;

Υπάρχουν δυο τρόποι να λάβετε βίζα για το Βιετνάμ;

1/ Μπορείτε να παραλάβετε μια βίζα για το Βιετνάμ στην πρεσβεία του Βιετνάμ πριν φτάσετε στο Βιετνάμ. Μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας την πρεσβεία του Βιετνάμ και να κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ, ή μπορείτε να σφραγίσετε τη βίζα σας στην πρεσβεία του Βιετνάμ μαζί με μια επιστολή έγκρισης από το Vietnam Immigration Department η οποία έχει έναν κωδικό για να παραλάβετε τη βίζα κατά την άφιξη στο Βιετνάμ. Για την επιστολή έγκρισης μπορείτε να κάνετε αίτηση στο www.vietnamvisa.gr ή σε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα στο Βιετνάμ. Θα σας οργανώσουν μια επιστολή έγκρισης για σας για ένα μικρό τέλος υπηρεσιών. Παρακαλώ ενημερώστε αν θέλετε να παραλάβετε τη βίζα στην πρεσβεία ή στείλτε email στο info@vietnamvisa.gr.

2/Άλλος τρόπος είναι να παραλάβετε τη βίζα κατά την άφιξη στο Βιετνάμ (παραλάβετε τη βίζα για το Βιετνάμ στο σημείο εισόδου στη χώρα.) Αυτός ο τρόπος είναι απλός και εύκολος αλλά σπάνια γνωρίζουν οι άνθρωποι αυτήν την μέθοδο. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάθε ταξιδιωτικό πράκτορα στο Βιετνάμ ή να κάνετε αίτηση online στο www.vietnamvisa.gr κάνοντας κλικ στο send visa form online . Έπειτα θα σας οργανώσουμε την επιστολή έγκρισης για τη βίζα στο Βιετνάμ για να την παραλάβετε κατά την άφιξη στα αεροδρόμια του Βιετνάμ.

Σας συστήνουμε να διαλέξετε την παραλαβή της βίζας για το Βιετνάμ κατά την άφιξη στο Βιετνάμ. Η παραλαβή της βίζας σε ένα διεθνές αεροδρόμιο είναι απλή, εύκολη, αξιόπιστη και δεν απαιτεί επί πλέον τέλη. Αυτό είναι πρακτικό και νόμιμο, επειδή το Βιετνάμ τώρα ενθαρρύνει περισσότερους ταξιδιώτες και … να επισκεφτούν το Βιετνάμ. Επιτρέποντας την παραλαβή της βίζα κατά την άφιξη στη χώρα, το Βιετνάμ ελπίζει να έρθουν περισσότεροι τουρίστες και επενδυτές να ανακαλύψουν το Βιετνάμ και να απολαύσουν την ειρήνη εκεί.

Σημείωση:

Θα οργανώσουμε αυτόματα την παραλαβή της βίζας κατά την άφιξη στο Βιετνάμ, αν δεν υπάρχει διαφορετική εντολή. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν θέλετε να λάβετε τη βίζα σας στην πρεσβεία του Βιετνάμ, μέσω email στο info@vietnamvisa.gr.


Comments are closed.