Πολιτικές και διαδικασίες για να αποκτήσετε βίζα για το Βιετνάμ

Posted by & filed under News on Visa.

Πολιτικές και διαδικασίες για να αποκτήσετε βίζα για το Βιετνάμ

Πολιτικές και διαδικασίες για να αποκτήσετε βίζα για το Βιετνάμ

Αν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε το Βιετνάμ και έχετε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, τότε θα έχετε σίγουρα προβλέψει και την διαδικασία αίτησης για βίζα. Μια βίζα για το Βιετνάμ είναι βέβαια το πιο σημαντικό πράγμα για το ταξίδι σας και πολλές φορές καταναλώνει πολλά από τα χρήματά σας και τον χρόνο σας. Πολλά από τα άτομα έχουν την άποψη ότι αυτό είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Αλλά τώρα υπάρχουν κάποιες καινούργιες αλλαγές στην διαδικασία και στην πολιτική για να πάρει κανείς βίζα για το Βιετνάμ. Αυτές οι αναθεωρήσεις έχουν κάνει την αίτηση για βίζα ένα παιχνίδι. Το Βιετνάμ είναι ένα όμορφο μέρος και καλωσορίζει όλους, τους ταξιδιώτες για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως και τους ταξιδιώτες με σκοπό την απόλαυση. Για να πάρετε μια βίζα πρέπει να κάνετε αίτηση στην πρεσβεία του Βιετνάμ ή στο προξενείο, εσείς ο ίδιος ή να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ταξιδιωτικού γραφείου.

Μια από τις καινούργιες μεθόδους για την αίτηση βίζας περιλαμβάνει να κάνετε login στις υπηρεσίες που προσφέρουν βίζα. Σε αυτές τις σελίδες, κάποιος μπορεί να λάβει εύκολα όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που αφορούν τη βίζα για το Βιετνάμ. Όταν εξερευνήσετε πιο βαθειά την όλη μέθοδο αυτή για αίτηση βίζας, τότε θα ανακαλύψετε ότι πραγματικά είναι μια μέθοδος που μπορεί να εμπιστευτεί κανείς, είναι γρήγορη, απλή και πολύ αποτελεσματική σε ότι αφορά το κόστος της. Σε όλες τις σελίδες που προσφέρουν την υπηρεσία βίζας Online, η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει μόνο σε δυο μέρες και αυτό σε μόλις τέσσερα απλά βήματα. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν να συμπληρώσετε τη φόρμα της αίτησης με τα προσωπικά στοιχεία, να πληρώσετε την υπηρεσία που εκδίδει τη βίζα, να πάρετε την επιστολή έγκρισης για βίζα για το Βιετνάμ και τελικά να πάρετε τη βίζα σας από το διεθνές αεροδρόμιο, όταν φτάσετε.

Μόλις είστε στο αεροδρόμιο, τότε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν ελεγχθεί εκ των προτέρων από τις αρχές στο γραφείο μετανάστευσης. Πρέπει μόνο να συμπληρώσετε τη φόρμα της βίζας, να επισυνάψετε τις φωτογραφίες σας και να σφραγίσετε τη βίζα σας. Πρέπει όμως να θυμηθείτε, ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρόσφατες και να έχουν παρθεί έως έξι μήνες πριν από την άφιξή σας, να είναι σε μέγεθος 2×2 inches. Μπορούν να είναι σε μαυρόασπρο ή σε χρώμα, αλλά το σημαντικό στοιχείο είναι να είναι το μέγεθός του προσώπου σας από την κεφαλή έως το πηγούνι περίπου 1 έως 13/8 inches. Πρέπει να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο με φόντο υπόλευκο ή λευκό.

Η φωτογραφία δεν πρέπει να σας δείχνει σε κάποια στολή, απλά με το κανονικό σας ντύσιμο, χωρίς κάτι στο κεφάλι που καλύπτει τη γραμμή των μαλλιών ή τα μαλλιά σας. Αποφεύγετε να κάνετε τη φωτογραφία ενώ φοράτε στολή. Αν πάντα φοράτε μια περούκα, βοηθητικά ακοής, γυαλιά με συνταγή ή κάποια παρόμοια στοιχεία, τότε ο φωτογράφος πρέπει να σας αποθανατίζει μαζί τους. Μην φορέστε γυαλιά  ηλίου ή κάποιους χρωματιστούς φακούς. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές οδηγίες τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα πάρετε μια βίζα για το Βιετνάμ με εύκολο τρόπο. Αυτή η μέθοδος απόκτησης βίζας για το Βιετνάμ γίνεται πολύ δημοφιλής, μέρα με τη μέρα.

Comments are closed.