Πάρετε βίζα για το Βιετνάμ χωρίς άγχος

Posted by & filed under News on Visa.

Πάρετε βίζα για το Βιετνάμ χωρίς άγχος

Πάρετε βίζα για το Βιετνάμ χωρίς άγχος

Οι άνθρωποι ταξιδεύουν γύρω στον κόσμο για δουλειά, για διασκέδαση ή για να περάσουν τις διακοπές τους σε κάποιο μέρος όπου δεν υπάρχει άγχος. Το Βιετνάμ είναι ένα από τα όμορφα μέρη του κόσμου και αξίζει να το επισκεφτεί κανείς. Όταν ταξιδεύουμε στο Βιετνάμ, χρειαζόμαστε μια βίζα σε ισχύ και ένα διαβατήριο. Η απόκτηση βίζας είναι ο πρωταρχικός στόχος των επισκεπτών. Οι βίζες εκδίδονται συνήθως από την πρεσβεία του Βιετνάμ. Η βίζα για το Βιετνάμ εκδίδεται επίσης online από κάποια γραφεία σε ξένες χώρες και από τις αερογραμμές του Βιετνάμ, κατά την άφιξή μας στη χώρα.

Πρέπει να συμπληρώσουμε μια αίτηση online στην οποία θα αναφέρονται τα προσωπικά μας στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο μας, η ημερομηνία γέννησής μας, ο αριθμός του διαβατηρίου, η εθνικότητα, ημερομηνία αναχώρησης, ο αριθμός πτήσης και η ημερομηνία άφιξης. Το επόμενο βήμα είναι να πληρώσουμε τα τέλη για την υπηρεσία για να μεταφερθεί η αίτησή μας με επιτυχία. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τις πιστωτικές κάρτες. Η πληροφορία υποβάλλεται στο γραφείο μετανάστευσης του Βιετνάμ και μπορούμε να λάβουμε μια επιστολή έγκρισης της βίζας με email μέσα σε δυο εργάσιμες μέρες. Όταν φτάσουμε στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ, πρέπει να αφήσουμε να μας σφραγίσουν τη βίζα μέσα στο διαβατήριό μας και μετά θα πληρώσουμε τα τέλη σφραγίδας προς το γραφείο μετανάστευσης. Οι φωτογραφίες πρέπει που επισυνάπτονται πρέπει να είναι μαυρόασπρες ή χρωματιστές. Ολόκληρο το πρόσωπο πρέπει να βρίσκεται στη φωτογραφία και το φόντο πρέπει να είναι υπόλευκο. Η φωτογραφία πρέπει να έχει παρθεί χωρίς περιβολή κεφαλής, καπέλο ή στολή. Αν φοράμε μια βοηθητική συσκευή για την ακοή, περούκα ή γυαλιά με συνταγή, τότε πρέπει να τα φορέσουμε όταν κάνουμε τις φωτογραφίες.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο Βιετνάμ που εκδίδουν βίζα για μας κατά την άφιξη μας. Έχουν μια συμφωνία με την κυβέρνηση του Βιετνάμ για να έκδοση βίζας. Μπορούμε να ζητήσουμε τη βοήθεια ενός ταξιδιωτικού πράκτορα που είναι σε θέση να οργανώσει την έκδοση βίζας και μπορεί να χρησιμοποιήσει τις online μεθόδους για να προμηθεύσει μια βίζα, για να μας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αν έχουμε ένα διαβατήριο σε ισχύ μπορούμε να πάρουμε μια βίζα εισόδου για το Βιετνάμ. Κάποιοι ταξιδιώτες αναφέρουν, ότι τους χρειάστηκε πολύς χρόνος για να πάρουν βίζα και ότι η διαδικασία ήταν αρκετά περίπλοκη. Για να αποφύγουμε καθυστερήσεις στη διαδικασία, μπορούμε να κάνουμε αίτηση online πριν έρθουμε στο Βιετνάμ. Αυτή η υπηρεσία είναι νόμιμη και υποστηρίζετε από το Τμήμα Μετανάστευσης του Βιετνάμ.

Τα άτομα που ταξιδεύουν με βίζα κατά την άφιξη, πρέπει να πληρώσουν τα τέλη σφραγίδας και υπηρεσίας. Τα τέλη υπηρεσίας πληρώνονται online πριν από το ταξίδι, για να πάρουμε την επιστολή έγκρισης που εκδίδεται από το Τμήμα Μετανάστευσης του Βιετνάμ. Πρέπει να πληρώσουμε τα τέλη για τις υπηρεσίες βίζας μετά από την επιβεβαίωση και την επεξεργασία των πληροφοριών. Κανονικά θα λάβουμε την “επιστολή έγκρισης για βίζα” μέσα σε δυο εργάσιμες μέρες. Μπορούμε να παραλάβουμε τη βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο ή στη πρεσβεία. Η βίζα μας κατά την άφιξη πρέπει να σφραγιστεί στο αεροδρόμιο ή στην πρεσβεία του Βιετνάμ. Η πρεσβεία του Βιετνάμ μας στέλνει την επιστολή προέγκρισης που διαθέτει κωδικό για να παραλάβουμε τη βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο. Οι πληροφορίες θα αποσταλούν και η επιστολή επίσκεψης θα εκδοθεί κατά την άφιξή μας. Το σκαναρισμένο πρότυπο ή φαξ θα σταλεί την διεύθυνση του e-mail σας.

Comments are closed.