Μπορώ να παραλάβω τη βίζα για το Βιετνάμ στην πρεσβεία μαζί με την επιστολή έγκρισης;

Posted by & filed under FAQ.

Μπορώ να παραλάβω τη βίζα για το Βιετνάμ στην πρεσβεία μαζί με την επιστολή έγκρισης;

Μπορώ να παραλάβω τη βίζα για το Βιετνάμ στην πρεσβεία μαζί με την επιστολή έγκρισης;

Ναι, μπορείτε, αλλά παρακαλώ σημειώστε ότι η επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε τη βίζα στην πρεσβεία ή στο προξενείο του Βιετνάμ είναι εντελώς διαφορετική από την επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε τη βίζα για το Βιετνάμ στα αεροδρόμια του Βιετνάμ. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε αν χρειάζεστε μια επιστολή έγκρισης για να λάβετε τη βίζα σας από το προξενείο ή την πρεσβεία του Βιετνάμ, διαφορετικά θα οργανώσουμε αυτόματα μια επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε τη βίζα σας κατά την άφιξή σας από το αεροδρόμιο.

Μπορείτε βέβαια να παραλάβετε άμεσα τη βίζα σας στο προξενείο ή στην πρεσβεία του Βιετνάμ, χωρίς την επιστολή έγκρισης, εκτός αν ζητήσουν μια επιστολή έγκρισης για το Βιετνάμ πριν από την έκδοση της βίζας σας για το Βιετνάμ.

Σας συστήνουμε να επιλέξετε να πάρετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ, αν δεν υπάρχει μια πρεσβεία ή ένα προξενείο του Βιετνάμ στον τόπο διαμονής σας ή αν εσείς βρισκόσαστε μακριά από το προξενείο ή την πρεσβεία του Βιετνάμ. Η παραλαβή της βίζας στο αεροδρόμιο αποτελεί έναν εύκολο, απλό, αξιόπιστο τρόπο και δεν χρειάζονται επί πλέον έξοδα. Είναι πρακτικό και νόμιμο, ενώ το Βιετνάμ ενθαρρύνει τώρα περισσότερο τους ταξιδιώτες και τους  επαγγελματίες να επισκεφτούν το Βιετνάμ.

Παρακαλούμε κάνετε αίτηση online στο www.vietnamvisa.gr κάνοντας κλικ στο send visa form online ή στείλτε email στο info@vietnamvisa.gr  για να λάβετε την επιστολή έγκρισης.

Σημείωση:

Θα οργανώσουμε αυτόματα μια βίζα κατά την άφιξη στο Βιετνάμ, αν δεν υπάρχει ειδική αίτηση. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε αν θέλετε σφραγίσετε τη βίζα σας στο προξενείο του Βιετνάμ, μέσω email στο info@vietnamvisa.gr.


Comments are closed.