Μπορώ να πάρω βίζα για το Βιετνάμ σε μια μέρα;

Posted by & filed under FAQ.

Μπορώ να πάρω βίζα για το Βιετνάμ σε μια μέρα;

Μπορώ να πάρω βίζα για το Βιετνάμ σε μια μέρα;

Ναι, μπορείτε. Με την δική μας υπηρεσία βίζας, μπορείτε να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη την ίδια μέρα ή σε λίγες ώρες, αν θελήσετε.

Με την κανονική μας υπηρεσία, θα λάβετε την επιστολή έγκρισης μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή και, αν θέλετε να τη λάβετε την ίδια μέρα, παρακαλώ στείλτε μας email στο info@vietnamvisa.gr . Παρακαλώ σημειώστε ότι θα χρεώσουμε επιπλέον US$15 για επείγουσα υπηρεσία… την ίδια μέρα.

Συνήθως αποστέλλουμε την επιστολή έγκρισης για την δική σας βίζα για το Βιετνάμ μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή, παρακαλώ στείλτε μας email στο info@vietnamvisa.gr αν ο πράκτοράς μας δεν σας στέλνει την επιστολή έγκρισης μέσα σε 24 ώρες, όπως συμφωνήθηκε.

Σε περίπτωση που θελήσετε να παραλάβετε τη βίζα για το Βιετνάμ την ίδια μέρα, παρακαλώ κάντε κλικ στο send visa form online και έπειτα στείλτε email στο info@vietnamvisa.gr για να κάνετε αίτηση για επείγουσα βίζα για το Βιετνάμ.

Σημείωση:

-Αν θέλετε να πάρετε μια επείγουσα βίζα για το Βιετνάμ το Σάββατο ή την Κυριακή ή σε δημόσια αργία, το τέλος υπηρεσιών θα είναι US$180 ή περισσότερο (δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος σφραγίδας για μια μηνιαία βίζα μιας εισόδου).

Για επείγουσες περιπτώσεις παρακαλώ στείλτε μας email στο info@vietnamvisa.gr για να είστε σίγουρος ότι το email σας θα διαχειριστεί ως επείγον.

Comments are closed.