Κάποιες συμβουλές για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ

Posted by & filed under News on Visa.

Κάποιες συμβουλές για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ

Κάποιες συμβουλές για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ

Τελικά έχετε οργανώσει τη βίζα σας για το Βιετνάμ μέσω της ιστοσελίδας Vietnamese visa online. Θα μπορέσετε τελικά να εξερευνήσετε και να απολαύσετε μια περιπέτεια ζωής εδώ σε αυτήν την μικρή χώρα Βιετνάμ.

Όταν έχετε ετοιμάσει όλα και ξέρετε ότι τελικά θα ταξιδέψετε στο Βιετνάμ, τότε πρέπει να θυμηθείτε ότι έχετε ακόμα να πληρώσετε τα τέλη σφραγίδας. Δεν μπορείτε να έρθετε στο Βιετνάμ χωρίς ο υπάλληλος της βιετναμέζικης υπηρεσίας μετανάστευσης να σας κάνει μια σφραγίδα στο διαβατήριο. Όπως ισχύει και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που μπορείτε να επισκεφτείτε, θα έχετε να πληρώσετε τα τέλη σφραγίδας. Αυτή η σφραγίδα είναι η επιβεβαίωση ότι σας έχει επιτραπεί η είσοδος στο Βιετνάμ και αν η βίζα σας για το Βιετνάμ και το διαβατήριό σας δεν διαθέτουν την σφραγίδα τότε θα σας στείλουν σίγουρα πίσω στο σπίτι σας και δεν θα σας επιτρέψουν την είσοδος σε αυτήν την χώρα.

Λοιπόν πόσα λεφτά είναι και που θα τα πληρώσετε; Μόλις κατεβείτε από το αεροπλάνο, θα απευθυνθείτε αμέσως στο γκισέ που ονομάζεται ‘Landing Visa Counter’ στο αεροδρόμιο. Εκεί πρέπει να πληρώσετε κάποιο ποσό, ανάλογα με τον τύπο βίζας για τον οποίο έχετε κάνει αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για την χρέωση και τα λεφτά που καλείστε να πληρώσετε, επισκεφτείτε το  Vietnamese visa online και θα δείτε όλες τις διαφορετικές τιμές που έχετε να ετοιμάσετε για να αποβιβαστείτε από το αεροπλάνο.

Επίσης σας συστήνουμε να είστε σίγουροι να έχετε μετρητά μαζί σας και να μη βασίζεστε στις πιστωτικές σας κάρτες και τις κάρτες ATM. Δεν μπορείτε να πληρώσετε ένα τέτοιο ποσό μέσω πιστωτικών καρτών και δεν υπάρχει μηχάνημα ATM κοντά στο αεροδρόμιο.

Λοιπόν, αν θέλετε το ταξίδι σας να είναι όμορφο και συναρπαστικό, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε τώρα στο visa for Vietnam online. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα, απλά να είστε σίγουροι, πριν μπείτε στο αεροπλάνο, ότι διαθέτετε το ακριβές ποσό στην τσέπη σας, για να μην σας κρατήσουν στο αεροδρόμιο και για να διεξάγονται όλα ομαλά, όπως πρέπει.

Ακόμα καλύτερα είναι να ρωτήστε την Vietnamese visa online για όποια απορία και ερώτηση έχετε σχετικά, πριν από την απόφασή σας να ταξιδεύετε στο Βιετνάμ. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για σας, αντί να πάρετε το ρίσκο να φτάσετε στη χώρα χωρίς να έχετε καμία ιδέα για το τι να πρωτοκάνετε. Αυτό θα κάνει το ταξίδι και τις διακοπές σας τόσο όμορφο, όπως είναι το μέρος όπου θα πάτε.

Comments are closed.