Η βίζα κατά την άφιξη (visa upon arrival) είναι νόμιμη;

Posted by & filed under FAQ.

Η βίζα κατά την άφιξη (visa upon arrival) είναι νόμιμη;

Η βίζα κατά την άφιξη (visa upon arrival) είναι νόμιμη;

Ναι, η βίζα για το Βιετνάμ που λαμβάνει κανείς με την άφιξη του στη χώρα είναι νόμιμη. Πρέπει να έχετε το γράμμα έγκρισης από το Vietnam Immigration Department (κυβέρνηση του Βιετνάμ). Τότε μπορείτε να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας στα αεροδρόμια του Βιετνάμ.

Μόλις έχουμε λάβει την αίτησή σας για βίζα μέσω e-mail ή μόλις έχετε καταθέσει την αίτηση online, θα καταθέσουμε την αίτησή σας για βίζα στο Vietnam Immigration Department για να εγκριθεί. Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας για βίζα για το Βιετνάμ, θα λάβετε την επιστολή έγκρισης μέσω e-mail. Παρακαλώ θυμηθείτε να εκτυπώσετε την επιστολή έγκρισης για να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο και δείξτε την μόλις φτάσετε στα αεροδρόμια του Βιετνάμ.

Συνήθως, η αίτησή σας για βίζα εγκρίνεται από το Vietnam Immigration Department. Απλά λαμβάνουμε την αίτησή σας για βίζα, έπειτα την υποβάλλουμε για έγκριση στο γραφείο της κυβέρνησης. Τα χρήματα που μας πληρώνετε ονομάζονται κόμιστρο παροχής υπηρεσιών (τα χρήματα που μας οφείλετε για τις υπηρεσίες μας για να λάβουμε για σας την επιστολή έγκρισης για τη βίζα σας).


Comments are closed.