Η βίζα για το Βιετνάμ online

Posted by & filed under FAQ.

Η βίζα για το Βιετνάμ online

Η βίζα για το Βιετνάμ online

Εδώ αναφερόμαστε στο ότι μπορείτε να κάνετε αίτηση για την βίζα σας για το Βιετνάμ μέσω ενός εξουσιοδοτημένου πράκτορα, μέσω email ή να συμπληρώσετε το έντυπο online. Έπειτα ο πράκτορας υποβάλλει την αίτησή σας για την βίζα για το Βιετνάμ στο Γραφείο αλλοδαπών για να πάρετε επιστολή έγκρισης για παραλαβή της βίζας σας, κατά την άφιξή σας στα αεροδρόμια του Βιετνάμ.

Όταν λάβετε την επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε την βίζα σας κατά την άφιξή σας στα διεθνή αεροδρόμια του Βιετνάμ, θα δείτε στην επιστολή έγκρισης το όνομα του πράκτορα που είναι υπεύθυνος για τη βίζα σας. Το όνομα του πράκτορα στην επιστολή έγκρισης υποδεικνύει τον πράκτορα που είναι υπεύθυνος απέναντι στο Γραφείο Αλλοδαπών του Βιετνάμ σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη βίζα σας στο αεροδρόμιο.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση online για να λάβετε την επιστολή έγκρισης για να πάρετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο στο www.vietnamvisa.gr (δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, paypal ή τραπεζική μεταφορά) ή στείλτε email στο info@vietnamvisa.gr  για περισσότερες πληροφορίες.


Comments are closed.