Η βίζα για το Βιετνάμ μέσω πρεσβείας

Posted by & filed under FAQ.

Η βίζα για το Βιετνάμ μέσω πρεσβείας

Η βίζα για το Βιετνάμ μέσω πρεσβείας

Υπάρχουν δυο τρόποι για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρεσβεία του Βιετνάμ για να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ. Παρακαλώ επικοινωνήστε προσωπικά με την πρεσβεία για να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ.

Μπορείτε ακόμα να κάνετε αίτηση online σε μας για να σας κανονίσουμε μια επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας στα αεροδρόμια του Βιετνάμ. Η βίζα αυτή που παραλαμβάνεται κατά την άφιξη προσφέρεται στα εξής αεροδρόμια:

  • Στο διεθνές αεροδρόμιο Tan Son Nhat στην πόλη Ho Chi Minh (Saigon).
  • Στο διεθνές αεροδρόμιο Noi Bai στην πόλη Hanoi.
  • Στο διεθνές αεροδρόμιο Danang στην πόλη Danang.

Η διαδικασία για να λάβετε βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο είναι ως εξής:

-Κάντε αίτηση μέσω του εξουσιοδοτημένου ταξιδιωτικό πράκτορα για να πάρετε την επιστολή έγκρισης από το Γραφείο Αλλοδαπών (κυβέρνηση του Βιετνάμ) για να παραλάβετε τη βίζα σας κατά την άφιξή σας στα αεροδρόμια του Βιετνάμ

-Εκτυπώστε την επιστολή έγκρισης για να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο και δείξτε την στο γκισέ για βίζα κατά την άφιξη, μόλις φτάσετε σε αεροδρόμιο του Βιετνάμ για να πάρετε τη σφραγίδα στο διαβατήριό σας.

Σημείωση:

Μη ξεχάστε να εκτυπώσετε την επιστολή έγκρισης αν θέλετε να παραλάβετε τη βίζα κατά την άφιξή σας στα αεροδρόμια του Βιετνάμ. Παρακαλώ ετοιμάστε φωτογραφίες και USD25 για βίζα για είσοδο μίας φοράς ή USD50 για πολλαπλή είσοδος.

Comments are closed.