Η απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ online είναι εύκολη και απλή

Posted by & filed under News on Visa.

Η απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ online είναι εύκολη και απλή

Η απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ online είναι εύκολη και απλή

Αν σκοπεύετε να ταξιδεύετε στο Βιετνάμ ή σε άλλη χώρα, το πρώτο πράγμα το οποίο πρέπει να σκεφτείτε είναι η βίζα. Η απόκτηση βίζας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που χρειάζεται πολύ καιρό και περιλαμβάνει διάφορα εμπόδια. Για να αποφύγετε να τρέξετε από τον έναν στον άλλον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία online για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ. Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Δεν χρειάζεται να τρέξετε στις πρεσβείες του Βιετνάμ για να πάρετε τη βίζα. Το μόνο που έχει κανείς να κάνει είναι να κάνει αίτηση για βίζα κατά την άφιξη, το οποίο σημαίνει, ότι η βίζα μπορεί να παραληφθεί κατά την άφιξη του επιβάτη στο αεροδρόμιο. Υπάρχουν συγκεκριμένες υποδείξεις στη συνέχεια για το πως μπορεί κάποιος να πάρει βίζα για το Βιετνάμ.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, αριθμός διαβατηρίου, εθνικότητα, διάρκεια παραμονής στο Βιετνάμ, τύπος βίζας (μονή ή πολλαπλή), τύπος υπηρεσίας (κανονική ή επείγουσα), στοιχεία της πτήσης και αεροδρόμιο άφιξης (τα κύρια αεροδρόμια είναι το Noi Bai(Hanoi) , το Tan Son Nhat (πόλη Ηo Chi Minh). Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που υπάρχει στο visa-vietnam.org και να στείλετε τη φόρμα μέσω e-mail.

Όταν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα, το δεύτερο βήμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες, ώστε η βίζα σας να προωθηθεί και μετά έχετε να πληρώσετε το τέλος για την υπηρεσία. Μόλις κάνετε αυτά, τότε θα λάβετε ένα e-mail, το οποίο θα επιβεβαιώσει την αίτησή σας για βίζα. Αν δεν λάβετε την επιβεβαίωση με e-mail από την υπηρεσία βίζα κατά την άφιξη, τότε επικοινωνήστε μαζί τους μέσω e-mail. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πληρωμής πριν πληρώσετε για τις υπηρεσίες. Οι οδηγίες στην ιστοσελίδα νοούνται μόνο για τα τέλη υπηρεσίας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία και όλες τις ζητούμενες πληροφορίες υποβάλλονται στο Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ και από εκεί θα πάρετε την επιστολή έγκρισης μόλις έχετε στείλει την πληρωμή. Όλες οι βίζες για τις οποίες γίνεται αίτηση με την υπηρεσία βίζαw κατά την άφιξη λαμβάνουν την επιστολή έγκρισης βίζας μέσω e-mail. Η επιστολή έγκρισης αποστέλλεται σε σας από το Γραφείο Μετανάστευσης. Η πληροφορία για τον ταξιδιώτη στέλνεται στη βάση δεδομένων του Γραφείου Μετανάστευσης όταν φτάνει ο ταξιδιώτης στο αεροδρόμιο. Ο ταξιδιώτης πρέπει να προσκομίσει μια εκτύπωση αυτής της επιστολής έγκρισης που έλαβε από το Γραφείο Μετανάστευσης.

Το τελευταίο βήμα είναι να σφραγιστεί η βίζα. Η επιστολή έγκρισης της βίζας είναι πολύ σημαντική και ο ταξιδιώτης πρέπει να την δείξει δυο φορές. Πρώτα, η επιστολή πρέπει να δείχνεται στην αερογραμμή της χώρας του ταξιδιώτη και έπειτα στον αρμόδιο για την μετανάστευση υπάλληλο στο Βιετνάμ Ο ταξιδιώτης χρειάζεται να φέρει όλα τα αναγκαία χαρτιά και η βίζα θα σφραγίζεται από τον υπάλληλο μετανάστευσης. Ο υπάλληλος μετανάστευσης, μόλις λάβει την επιστολή έγκρισης του ταξιδιώτη, θα σφραγίσει τη βίζα και μετά θα συμπληρώσει ο ταξιδιώτης το έντυπο εισόδου και εξόδου και μετά τελείωσε η διαδικασία.

Λοιπόν, το να πάρει κανείς μια βίζα για το Βιετνάμ online είναι μια απλή διαδικασία. Όποτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ, διαλέξτε πάντα την δυνατότητα online.

Comments are closed.