Επέκταση μιας βίζας που έχει λήξει

Posted by & filed under News on Visa.

Επέκταση μιας βίζας που έχει λήξει

Επέκταση μιας βίζας που έχει λήξει

Τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα για χαλάρωση. Είναι σημαντικό να διαθέτει κανείς ισχύοντα έγγραφα όπως βίζα και διαβατήριο για να αποφύγει τις εντάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή όταν βρίσκεται σε μια επείγουσα εργασία σε μακρινή χώρα. Για παράδειγμα, μια βίζα για το Βιετνάμ θα έπρεπε να διαθέτει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να αποφύγετε κάθε εμπόδιο κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας. Είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε εμπόδια, επειδή υπάρχουν πολλές εταιρίες που ασχολούνται με αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Όταν συνεργάζεστε με αυτές τις καθιερωμένες εταιρίες γλιτώνετε το να κάνετε αίτηση για διαφορετικές βίζες για διάφορες χώρες.

Υπάρχουν πολύ διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε μια τουριστική βίζα για το Βιετνάμ. Όταν σχεδιάσετε να ταξιδέψετε μέσα στο Βιετνάμ, μπορείτε να απευθυνθείτε στην πρεσβεία του Βιετνάμ στη χώρα σας για να κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ. Επίσης, μπορείτε να λάβετε υπόψη σας να βρείτε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο online που ασχολείται με την βίζα για το Βιετνάμ που χορηγείται κατά την άφιξη στη χώρα. Ο πιο σύντομος και εύκολος τρόπος για να πάρετε βίζα για το Βιετνάμ είναι η αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη. Αν κάνετε μια online αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη στη χώρα γλιτώνετε πολύ χρόνο συγκριτικά με το χρόνο που χρειάζεται η πρεσβεία για τη διαδικασία. Αυτό γίνεται εύκολα σε συνεργασία με τις αρχές του αεροδρομίου ή με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Η βίζα για το Βιετνάμ συνήθως ισχύει για 30 μέρες αλλά όταν βρίσκεστε στη χώρα τότε μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τη βίζα σας.

Πριν αποκτήσετε τη βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξη, πρέπει να έχετε στην κατοχή σας μια επιστολή έγκρισης που έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία Μετανάστευσης στο Βιετνάμ. Συνήθως χρειάζεται γύρω στις 3 μέρες πριν λάβετε το αντίγραφο από τον ταξιδιωτικό πράκτορα. Η επιστολή μπορεί είτε να σταλεί μέσω mail ή φαξ. Πρέπει να έχετε μαζί την επιστολή έγκρισης όταν παίρνετε την πτήση για το Βιετνάμ. Η διαδικασία της σφράγισης της τουριστικής βίζας για το Βιετνάμ εκτελείται κατά την άφιξη στο Βιετνάμ. Επίσης είναι δυνατόν να κάνετε επείγουσα αίτηση πριν ανεβείτε στην πτήση για το Βιετνάμ. Η διαδικασία έχει συντομευτεί σχετικά επειδή χρειάζεται περίπου μισή έως μια μέρα και μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ασφάλεια του ταξιδιού σας. Τα γραφεία του Βιετνάμ συνήθως επεκτείνουν τη βίζα για το Βιετνάμ η οποία βρίσκεται κοντά στην ημερομηνία λήξης της. Αν είστε τουρίστας, τότε θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα των 5 με 7 ημερών για την διαδικασία επέκτασης βίζας. Αν κάνετε αίτηση για μια επείγουσα επέκταση της βίζας για το Βιετνάμ, τότε θα πληρώσετε επιπλέον τέλη και 2 μέρες χρόνο για τη διαδικασία. Διαφορετικές βίζες χρειάζονται γενικά 5 με 7 μέρες χρόνου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να βγείτε με ασφάλεια από την χώρα αν έχετε αργήσει πέραν της βίζας σας για 2 μέρες. Υπάρχει ένα όριο 48 ωρών μόλις έχει λήξη η βίζα σας. Αν έχετε μείνει μια μέρα περισσότερο και τα σχέδιά σας είναι να επεκτείνετε τη διαμονή σας, πρέπει να ζητήσετε μια επείγουσα βίζα για το Βιετνάμ από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Το επείγον της διαδικασίας για βίζα για το Βιετνάμ εξαρτάται τυπικά από το πόσο επείγουσα είναι η συγκεκριμένη περίπτωση. Αν έχετε ήδη καθυστερήσει για μια μέρα, τότε η χρέωση θα είναι συνήθως ιδιαίτερα ψηλή, επειδή η επείγουσα βίζα έχει μεγάλη ζήτηση.

Comments are closed.