Είσοδος στο Βιετνάμ με βίζα

Posted by & filed under FAQ.

Είσοδος στο Βιετνάμ με βίζα

Είσοδος στο Βιετνάμ με βίζα

Οι ταξιδιώτες πρέπει να κάνουν αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ αν θέλουν να ταξιδέψουν στο Βιετνάμ. Πολίτες των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα για να ταξιδέψουν στο Βιετνάμ:

Άτομα που έχουν διαβατήριο από Ταϊλανδή, Φιλιππίνες, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Μυανμάρ, Καμπότζη, Μπρουνάι και Λάος δεν χρειάζονται βίζα για το Βιετνάμ για να ταξιδέψουν στο Βιετνάμ για χρονικό διάστημα μέχρι 30 μέρες. Παρακαλώ θυμηθείτε να κάνετε αίτηση για βίζα εισόδου για το Βιετνάμ αν παραμείνετε περισσότερο καιρό απ’ ότι επιτρέπεται.

Άτομα που έχουν διαβατήριο από την Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία και Ρωσία δεν χρειάζονται βίζα για να παραμείνουν στο Βιετνάμ για λιγότερο από 15 μέρες. Παρακαλούμε να κάνετε αίτηση για βίζα εισόδου στο Βιετνάμ αν παραμένετε στο Βιετνάμ περισσότερο από ότι επιτρέπεται.

Πολίτες άλλων χωρών που δεν αναφέρονται πιο πάνω πρέπει να κάνουν αίτηση για μια βίζα εισόδου για το Βιετνάμ για να μπουν στο Βιετνάμ, για να αποφύγουν προβλήματα με το ταξίδι τους στο Βιετνάμ.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να πάρετε βίζα για είσοδο στο Βιετνάμ:

1/ Κάντε αίτηση για βίζα εισόδου μέσω της πρεσβείας του Βιετνάμ ή του προξενείου στο Βιετνάμ στη χώρα σας.

2/ Κάντε αίτηση online μέσω ενός εξουσιοδοτημένου πράκτορα για να πάρετε επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε τη βίζα σας κατά την άφιξη στα διεθνή αεροδρόμια του Βιετνάμ. Η επιστολή έγκρισης είναι ένα γράμμα βεβαίωσης από το Γραφείο Αλλοδαπών (κυβέρνηση του Βιετνάμ) για να σας επιτρέψει να παραλάβετε τη βίζα εισόδου κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ. Ο πράκτορας θα συλλέξει τις προσωπικές σας πληροφορίες για την βίζα εισόδου για το Βιετνάμ και έπειτα θα το υποβάλλει στο Γραφείο Αλλοδαπών (το γραφείο κυβέρνησης του Βιετνάμ) για να πάρει την επιστολή έγκρισης για σας.

Παρακαλώ στείλτε email στο info@vietnamvisa.gr αν θέλετε να πάρετε την επιστολή έγκρισης για τη βίζα εισόδου στο Βιετνάμ.


Comments are closed.