Διαδικασία online για την απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ

Posted by & filed under FAQ, Home.

Διαδικασία online για την απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ

Διαδικασία online για την απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ

Βασικά, 24 ώρες μετά από την πληρωμή εκ μέρους σας, θα σας αποσταλεί μία γραπτή έγκριση (approval letter) για τη βίζα σας στο αεροδρόμιο. Παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο info@vietnamvisa.gr αν δεν έχετε λάβει το ‘approval letter’ μέσα σε 24 ώρες.

Στη συνέχεια περιγράφεται η διαδικασία.

Βήμα 1.

Μόλις μας αποστείλετε την αίτησή σας για τη βίζα online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.vietnamvisa.gr, θα λάβετε μια επιβεβαίωση που θα πιστοποιεί ότι έχουμε λάβει την αίτησή σας. Θα σας στείλουμε την αίτηση πληρωμής (payment request) μέσα σε μια εργάσιμη ώρα το αργότερο, μετά από την ανάγνωση της αίτησής σας για βίζα, για να βεβαιωθούμε ότι θα γίνει αποδεκτή. Δεχόμαστε πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών, paypal, Western Union ή πληρωμής μέσω τράπεζας (bank transfer).

Βήμα 2.

Μέσα σε 24 ώρες μετά από την παραλαβή της πληρωμής σας, θα σας στείλουμε την έγκριση της αίτησής σας (approval letter) με έναν κωδικό για να παραλάβετε τη βίζα σας όταν φτάσετε σε ένα από τα αεροδρόμια του Βιετνάμ (το αεροδρόμιο στο Ho Chi Minh, στο Hanoi, ή στο).

Η έγκριση θα σας αποσταλεί σε μορφή JPEG, PNG ή PDF σε συνημμένα αρχεία. Παρακαλώ στείλτε μας ένα e-mail στο info@vietnamvisa.gr αν δεν έχετε λάβει την έγκριση της αίτησης μέσα σε  24 ώρες.

Βήμα 3.

Μόλις φτάσει το γράμμα σε σας, πρέπει να το εκτυπώσετε για να το επιδεικνύετε κατά την … του αεροπλάνου και να παραλάβετε τη βίζα σας στα αεροδρόμια του Βιετνάμ, στη πρωτεύουσα Hanoi, στο Ho Chi Minh, στην πόλη της Saigon ή στην πόλη του Danang. Χωρίς την γραπτή έγκριση (approval letter) δεν μπορείτε να εισέλθετε στο Βιετνάμ για να παραλάβετε την βίζα σας.

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας 2 φωτογραφίες 4x6cm ή στο μέγεθος διαβατηρίου, όπως συνηθίζεται στη χώρα σας +USD σε μετρητά για τα έξοδα σφραγίδας ή έξοδα εισόδου στο αεροδρόμιο – 25 USD / για το κάθε άτομο, για απλή βίζα ή 50 USD / για το κάθε άτομο, για βίζα πολλαπλών εισόδων.


Comments are closed.