Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς Βιετνάμ βίζα

Σχετικά με εμάς Βιετνάμ βίζα

Βιετνάμ ανοιχτά και σας καλωσορίζει θερμά στο Βιετνάμ για το ταξίδι ή την επιχειρηματική δραστηριότητα και να προετοιμάσουν μια θεώρηση για το Βιετνάμ είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να πάρετε μια θεώρηση για το Βιετνάμ με την υποβολή αίτησης για θεώρηση στο Βιετνάμ Βιετνάμ προξενεία ή πρεσβείες του Βιετνάμ στη χώρα σας. Ή μπορείτε να εφαρμόσετε σε απευθείας σύνδεση με μας, αν δεν υπάρχει πρεσβεία ή το Βιετνάμ, το Βιετνάμ προξενείο στην περιοχή σας.

www.vietnamvisa.gr είναι φτιαγμένο για να σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση θεώρησης Βιετνάμ. Μπορούμε να προτείνουμε το πώς να πάρετε μια θεώρηση στο Βιετνάμ σε μια απλή, γρήγορη και αξιόπιστη, αλλά και ανέξοδο τρόπο. Αν θέλετε να ρωτήσετε πώς να πάρετε μια θεώρηση του Βιετνάμ στην περίπτωσή σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@vietnamvisa.gr.  Θα σας απαντήσουμε μέσα σε 1 ή 2 εργάσιμες ώρες μετά τη λήψη e-mail σας.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα αίτημα πατώντας αποστολής σε απευθείας σύνδεση μορφή των θεωρήσεων και τη συμπλήρωση του εντύπου για το Βιετνάμ θεώρηση. Μετά την παραλαβή του αιτήματος σας για το Βιετνάμ θεώρηση, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία με το να σας επιστολή έγκρισης για το Βιετνάμ θεώρησης εντός 2 ημερών, τότε το στείλετε μέσω e-mail. Αφού λάβετε την επιστολή έγκρισης για το Βιετνάμ θεώρηση από εμάς, μπορείτε να εκτυπώσετε απλά με 2 διαβατήριο-μέγεθος φωτογραφίες για την επιβίβαση στο αεροπλάνο και να συλλέγουν τις θεωρήσεις σας κατά την άφιξή τους σε ένα από τα διεθνή αεροδρόμια του Βιετνάμ (Ανόι πρωτεύουσα, Χο Τσι Μινχ ή Σαϊγκόν πόλη, και Danang πόλη).

www.vietnamvisa.gr είναι μια τοπική επιχείρηση στο Βιετνάμ. Γνωρίζουμε Βιετνάμ πολιτισμό μας, ξέρουμε τους νόμους μας, και φυσικά γνωρίζουμε τους κανόνες για τις θεωρήσεις Βιετνάμ. Με δέκα χρόνια εμπειρίας μας στην διοργάνωση Βιετνάμ θεωρήσεις, εμείς θα σας συμβουλέψει τι να κάνει για να πάρει μια θεώρηση Βιετνάμ.

Εν κατακλείδι, www.vietnamvisa.gr έχει κατασκευαστεί για να προτείνει πώς θα μπορούσε καλύτερα να αποκτήσουν βίζα Βιετνάμ. Παρακαλώ δοκιμάστε μας, να επανεξετάσουμε το Βιετνάμ και στη συνέχεια, πείτε στους φίλους σας ότι το Βιετνάμ είναι ανοικτή και καλωσόρισμα σε όλους εσάς.

Εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα είναι η πρώτη προτεραιότητα μας.

Για κάθε αίτηση, στείλτε μας email στο: info@vietnamvisa.gr

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.