Βασικά αναγκαία στοιχεία για την αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ

Posted by & filed under News on Visa.

Βασικά αναγκαία στοιχεία για την αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ

Βασικά αναγκαία στοιχεία για την αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ

Βασικά, ένας ταξιδιώτης στο Βιετνάμ χρειάζεται μια έγκυρη βίζα για το Βιετνάμ, ως μέρος των απαιτούμενων στοιχείων για την είσοδο στη χώρα. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ μέσω ενός ταξιδιωτικού πράκτορα, ο οποίος μπορεί να κανονίσει τα αναγκαία βήματα σε αυτό το ζήτημα. Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την πρεσβεία ή το προξενείο του Βιετνάμ στη χώρα σας. Εκεί όμως χρειάζεται πάντα κάποιος χρόνος για την επεξεργασία της αίτησής σας. Για αυτόν τον λόγο πρέπεί να διαθέσετε υπομονή, όσο καιρό αναμένετε τη βίζα σας. Μόλις λάβετε τη βίζα σας, βεβαιωθείτε ότι οι ημερομηνίες εισόδου και εξόδου είναι σωστές για να αποφύγετε προστριβές με τους αρμόδιους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Αυτό θα εξασφαλίσει την εξάλειψη τυχόν λαθών πριν από την αναχώρηση. Μικρά λάθη μπορούν να καταστρέψουν όλη τη διαδικασία της αίτησής σας για βίζα για το Βιετνάμ.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τη βίζα σας κατά την άφιξη, μέσω μιας διαδικασίας που θα ξεκινήσετε πριν φύγετε από τη χώρα σας για το Βιετνάμ. Είναι σημαντικό, ότι ο ταξιδιώτης δεν επιτρέπεται να ανέβει στο αεροπλάνο χωρίς μια επιστολή έγκρισης που πιστοποιεί, ότι ο ταξιδιώτης θα λάβει τη βίζα κατά την άφιξη. Υπάρχουν διάφορα πρακτορεία online στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για να ακολουθήσουν μαζί σας την διαδικασία.

Για μια αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ χρειάζεται το διαβατήριό σας, επειδή χρειάζεται η απόδειξη της εθνικότητάς σας. Άλλα στοιχεία είναι το φύλο, η ημερομηνία γέννησης, ο αριθμός διαβατηρίου, η ημερομηνία άφιξης, το αεροδρόμιο άφιξης και την προβλεπόμενη διάρκεια διαμονής σας. Τα περισσότερα πρακτορεία δέχονται αιτήσεις και πληρωμή online, ανεξάρτητα αν κάνετε αίτηση για τουριστική ή άλλο είδος βίζας για το Βιετνάμ. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις οδηγίες πληρωμής πριν ξεκινήσετε να πληρώσετε τις υπηρεσίες τους.

Συνήθως, η αίτησή σας για βίζα στο Βιετνάμ διεκπεραιώνεται σε δυο με τρεις εργάσιμες μέρες. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δίνετε όλες τις σωστές πληροφορίες, όπως η ημερομηνία άφιξής και αναχώρησης σας. Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάνετε αίτηση για μια επαγγελματική βίζα για το Βιετνάμ λίγες μέρες πριν από την ακριβή ημερομηνία άφιξης. Μπορείτε επίσης να παρατείνεται κάποιες μέρες την αναχώρησή σας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι να ισχύει το διαβατήριό σας ακόμα τουλάχιστον για έξι μήνες. Αυτό βοηθάει για την αίτησή σας για βίζα για το Βιετνάμ.

Μπορείτε να λάβετε μια τουριστική βίζα για το Βιετνάμ, η οποία ισχύει μόνο για ένα μήνα ή μπορείτε να επιλέξετε μια που σας δίνει τη δυνατότητα να εισέρχεστε περισσότερες φορές στη χώρα. Τα τέλη που αναλογούν για μια αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ διαφέρουν ανάλογα με την χρονική διάρκεια της παραμονής, τον λόγο του ταξιδιού, όπως και τον αριθμό εισόδων στη χώρα. Είναι σημαντικό να απευθυνθείτε στο γενικό προξενείο στην χώρα σας για να μάθετε το ακριβές ποσόν που αντιστοιχεί με τη βίζα για το Βιετνάμ που απαιτείται.

Σας συνιστούμε να κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ μακράς διάρκειας, όταν δεν γνωρίζετε την ακριβή διάρκεια της παραμονής σας στη χώρα. Μια τριμηνιαία τουριστική βίζα για το Βιετνάμ π.χ. θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κυκλοφορήσετε με το νου σας ήσυχο.

Comments are closed.