Βίζα για το Βιετνάμ online

Posted by & filed under News on Visa.

Βίζα για το Βιετνάμ online

Βίζα για το Βιετνάμ online

Σχεδιάζετε να επισκεφτείτε το Βιετνάμ και σκέφτεστε να κάνετε αίτηση για μια βίζα; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να πάρετε μια βίζα που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο αλλά και χρήματα. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε μια βίζα για το Βιετνάμ online. Μόνο με την επίσκεψη στη ιστοσελίδα μας μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που συμπεριλαμβάνονται σε μια αίτηση για βίζα. Επίσης μπορείτε να βρείτε προτάσεις, πως μπορείτε να πάρετε βίζα σε μικρό χρονικό διάστημα και με λίγο κόπο.

Το Βιετνάμ είναι μια όμορφη και ζεστή χώρα και καλωσορίζει ανοιχτά όσους θέλουν να επισκεφτούν τη χώρα ή θέλουν να έρθουν για επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορείτε να πάρετε βίζα μέσω της αίτησης στην πρεσβεία του Βιετνάμ στην χώρα σας αλλά αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο και αν θέλετε να κάνετε αίτηση μέσω ενός πράκτορα τότε πρέπει βέβαια να αποζημιώσετε αυτόν για τις υπηρεσίες του. Η ιστοσελίδα αυτή είναι σχεδιασμένη για να σας παρέχει πληροφορίες για το πως να λάβετε μια βίζα σας με γρήγορο, απλό και αξιόπιστο τρόπο που επί πλέον δεν κοστίζει πολλά. Μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail και να πάρετε πληροφορίες για το πως θα εξασφαλίσετε μια βίζα. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να τους δώσετε πληροφορίες για το λόγο επίσκεψής σας στο Βιετνάμ και θα σας δώσουν όλες τις λεπτομέρειες μέσα σε δυο εργάσιμες ώρες.

Η όλη διαδικασία απόκτησης μίας online βίζας είναι πολύ εύκολη. Από την ιστοσελίδα μπορείτε να στείλετε μια αίτηση για την online φόρμα όπου θα συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έπειτα να καταθέσετε τη φόρμα. Μόλις η φόρμα παραληφθεί από την υπηρεσία, η διαδικασία απονομής βίζας σας ξεκινάει. Μέσα σε δυο μέρες θα λάβετε μια επιστολή προέγκρισης μέσω e-mail. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε μια εκτύπωση αυτής της επιστολής μαζί με δυο φωτογραφίες σε μέγεθος διαβατηρίου μαζί σας την ημέρα του ταξιδιού σας. Θα σας επιτραπεί να ανεβείτε στο αεροπλάνο και να παραλάβετε τη βίζα από ένα από τα διεθνή αεροδρόμια του Βιετνάμ.

Μια σελίδα που οργανώνει βίζα για το Βιετνάμ αποτελεί η www.Visa-Vietnam.org. Κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, συγκεκριμένα άτομα εκπίπτουν από την υποχρέωση για βίζα, για αυτόν τον λόγο βεβαιωθείτε αν χρειάζεστε βίζα για την επίσκεψή σας στο Βιετνάμ, ή όχι, πριν κάνετε αίτηση για τη βίζα. Άτομα που είναι Βιετναμέζοι και έχουν ξένα διαβατήρια και ξένοι που σχετίζονται μαζί τους εκπίπτουν από την υποχρέωση για βίζα, τους επιτρέπεται να έρθουν στο Βιετνάμ αλλά η διάρκεια παραμονής τους δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 90 μέρες. Πολίτες της Βουλγαρίας, Κίνας, Κιργιστάν, Ρουμανίας και Βόρειας Κορέας όπως και οι πολίτες 52 χωρών που έχουν επίσημα ή διπλωματικά διαβατήρια δεν χρειάζονται βίζα. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν με μια ματιά σε αυτές τις ιστοσελίδες. Αυτές οι σελίδες σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Comments are closed.