Βίζα για το Βιετνάμ – online, χωρίς εμπόδια!!!!

Posted by & filed under News on Visa.

Βίζα για το Βιετνάμ – online, χωρίς εμπόδια!!!!

Βίζα για το Βιετνάμ – online, χωρίς εμπόδια!!!!

Αν επισκέπτεστε το Βιετνάμ για επαγγελματικούς λόγους ή σαν τουρίστας, πρέπει να έχετε βίζα. Το να αποκτήσει κανείς βίζα για το Βιετνάμ είναι αρκετά εύκολο, ειδικά όταν την αποκτάει online. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο και ανέξοδο έργο βοηθώντας σας να λάβετε βίζα κατά την άφιξη online. Είναι πολύ απλό, επειδή κάνετε αίτηση online και έπειτα λαμβάνετε τη βίζα σφραγισμένη στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη εκεί.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να κάνει κανείς αίτηση για βίζα. Πρέπει να αποφασίσετε στην αρχή πως θα προχωρήσετε. Πόσα άτομα θα πηγαίνουν ταξίδι και πόσο καιρό θέλετε να μείνετε. Ακόμα έχετε να αποφασίσετε αν θέλετε μια βίζα για μια είσοδο ή μια βίζα πολλαπλών εισόδων. Τα τέλη υπηρεσίας και σφραγίδας για τις διάφορες δυνατότητες διαφέρουν μεταξύ τους. Γενικά, η διάρκεια μιας βίζας είναι ένα μήνα ή τρεις μήνες. Αυτό ισχύει και για τη βίζα μίας εισόδου και για την βίζα πολλαπλών εισόδων. Άτομα που επισκέπτονται τη χώρα για επαγγελματικό σκοπό προτιμούν γενικά μια βίζα πολλαπλών εισόδων. Τα τέλη υπηρεσίας για μια βίζα πολλαπλών εισόδων είναι λίγο υψηλότερα απ’ ότι για μια βίζα μίας εισόδου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως να κάνετε πληρωμές για να πάρετε μια βίζα για το Βιετνάμ. Υπάρχουν γενικά τέσσερις δυνατότητες για να κάνετε την πληρωμή. Η πρώτη δυνατότητα είναι να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας. Οι ιστοσελίδες σας καθοδηγούν σε ασφαλείς θύρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa Card, Master Card, Dinners Card, ακόμα και Pay Pal. Ο δεύτερος τρόπος για την πληρωμή είναι μέσω της ιστοσελίδας όπου θα φτιάξετε έναν λογαριασμό και τότε μπορείτε να στείλετε λεφτά στο Βιετνάμ και εκείνοι θα σας στείλουν μια απόδειξη που έχει έναν αριθμό ανίχνευσης. Αυτό σας βοηθάει να επιβεβαιώσετε την πληρωμή και να κρατήσετε την αναφορά της.

Ο τρίτος τρόπος είναι να πληρώσετε μέσω της Western Union. Όταν διαλέξετε αυτήν την δυνατότητα μετά από την συμπλήρωση της φόρμας, θα σας ενημερώσουν σε μια με δυο εργάσιμες ώρες, μέσω έμαιλ, για τις λεπτομέρειες τις μεταφοράς αυτής. Ο τελευταίος τρόπος είναι να κάνει κανείς την πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Όταν συμπληρώσετε τη φόρμα και την υποβάλλετε, έχετε να επιλέξει την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς μέσω της ACB Bank. Όλες οι τέσσερις δυνατότητες είναι ασφαλείς, για αυτόν τον λόγο μη διστάζετε να κάνετε τις αναγκαίες πληρωμές.

Αλλά αν είσαστε Βιετναμέζος πολίτης που μένει σε άλλη χώρα, δεν χρειάζεται να κάνετε αίτηση για βίζα. Οι Βιετναμέζοι είναι μια πολύ δεμένη κοινότητα και βλέπουν τους ανθρώπους με βιετναμέζικες ρίζες που μένουν εκτός του Βιετνάμ ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας τους και για αυτόν τον λόγο τους εξαιρούν από την απαίτηση βίζας. Αυτό είχε προταχθεί στην απόφαση 36-NQ/TW του CPV πολιτικού γραφείου. Στόχος αυτής της απόφασης ήταν να δημιουργήσει καλές συνθήκες για τα άτομα που μένουν έξω από τη χώρα τους για να την επισκεφτούν και να συναντηθούν με τους αγαπημένους τους και έτσι να παραμένουν συνδεδεμένοι.

Comments are closed.