Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου C1

Posted by & filed under FAQ.

Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου C1

Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου C1

Η βίζα για το Βιετνάμ Τύπου C1 εκδίδεται για ξένους που εισέρχονται στο Βιετνάμ με σκοπό το ταξίδι.

Η βίζα για το Βιετνάμ Τύπου C1 είναι ευρέως διαδεδομένη και εκδίδεται, ανανεώνεται και επεκτείνεται εύκολα, επειδή πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες ή ταξιδιωτικά γραφεία στο Βιετνάμ μπορούν να την εκδώσουν.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρεσβεία στο Βιετνάμ ή το βιετναμέζικο προξενείο στον τόπο διαμονής σας για να κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ για να πάτε στο Βιετνάμ ως τουρίστας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε μια επιστολή έγκρισης, για να παραλάβετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας σε αεροδρόμιο του Βιετνάμ (στο αεροδρόμιο Noi Bai στην πόλη της Hanoi ή στο αεροδρόμια Tan Son Nhat στην πόλη Ho Chi Minh που ονομάζεται επίσης Πόλη της Saigon ή στο αεροδρόμιο Danang στην πόλη του Danang).

Παρακαλώ προσέξτε ότι κανονίζουμε μόνο την επιστολή έγκρισης για να παραλάβετε τη βίζα κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο. Αν θέλετε να επεκτείνετε ή να ανανεώσετε τη βίζα σας για να απολαύσετε το ταξίδι σας στο Βιετνάμ, παρακαλώ στείλτε μας email στο info@vietnamvisa.gr για να σας συμβουλέψουμε.


Comments are closed.