Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2

Posted by & filed under FAQ.

Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2

Βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2

Πριν γνωρίσετε τι είναι η βίζα Τύπου Α2 και ποιος μπορεί να λάβει την βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2, παρακαλώ σημειώστε ότι είμαστε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και κανονίζουμε βίζα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ μόνο για τους τύπους βίζας: C1, C2 και B3.

Η βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2 εκδίδεται για μέλη ξένων αντιπροσωπειών και τους συγγενείς και βοηθούς που τους συνοδεύουν. Το γραφείο σας στο Βιετνάμ πρέπει να επικοινωνήσει με το Γραφείο Μετανάστευσης προσωπικά για να κάνει αίτηση για μια βίζα Τύπου Α2, αν θελήσετε.

Εμείς είμαστε ένα ταξιδιωτικό γραφείο στο Βιετνάμ και μπορούμε μόνο να κανονίσουμε βίζες για το Βιετνάμ Τύπου C1, C2 και B3.

Παρακαλώ διαβάστε για να αποφύγετε τυχόν παράπονα για να γνωρίσετε γιατί εμείς κανονίζουμε μόνο βίζες για το Βιετνάμ Τύπου C1, C2 και B3, όμως εσείς χρειάζεστε μια βίζα για το Βιετνάμ Τύπου Α2.

Ξανά σας επισημαίνουμε να ζητήσετε από την αντιπροσωπεία σας στο Βιετνάμ να κάνει αίτηση για μια βίζα Τύπου Α2 αν είστε μέλος μιας ξένης αντιπροσωπείας μιας εταιρίας στο Βιετνάμ.


Comments are closed.