Βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο ή στην πρεσβεία;

Posted by & filed under News on Visa.

Βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο ή στην πρεσβεία;

Βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο ή στην πρεσβεία;

Αν διαθέτετε διαβατήριο σε ισχύ που έχει σφραγιστεί πριν από την αναχώρηση, τότε μπορείτε να αποκτήσετε μια βίζα εισόδου για το μέρος όπου θέλετε να ταξιδέψετε. Αν θέλετε να πάτε στο Βιετνάμ, πρέπει να κάνετε αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ στην Πρεσβεία ή το Προξενείο του Βιετνάμ στη χώρα σας, πριν από την αναχώρηση σας. Βίζα εισόδου είναι δύσκολο να αποκτηθεί, αν δεν πλησιάσουμε την Πρεσβεία του Βιετνάμ με συγκεκριμένο τρόπο. Για να αποφύγουμε καθυστερήσεις στη διαδικασία, που συμβαίνει κάποιες φορές όταν θέλουμε μια βίζα σε πρεσβεία εκτός Βιετνάμ, μπορούμε να κάνουμε online αίτηση πριν από την άφιξή μας στο Βιετνάμ.

Όταν ετοιμάζουμε το ταξίδι μας στο Βιετνάμ ή αν θέλουμε να μείνουμε εκεί, τότε η βίζα εισόδου δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο αλλά το απολύτως πρώτο που έχουμε να τελειώσουμε. Κάποιοι ταξιδιώτες έχουν κάνει την εμπειρία, ότι η διαδικασία απόκτησης βίζας για το Βιετνάμ χρειάζεται πολύ χρόνο και είναι αρκετά περίπλοκη. Αλλά τώρα το Βιετνάμ έχει ανοίξει και προετοιμάζεται να μας καλωσορίσει θερμά. Για να πάρουμε βίζα για το Βιετνάμ, πρέπει να κάνουμε αίτηση στο Προξενείο ή την Πρεσβεία του Βιετνάμ στην χώρα μας. Για εκείνους που θέλουν να αποφύγουν την διαδικασία στην τοπική πρεσβεία του Βιετνάμ, η οποία κάποιες φορές χρειάζεται πολύ χρόνο, καλό είναι να κανονίσουμε να πάρουμε βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή μας. Το Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ εγκρίνει και υποστηρίζει την υπηρεσία αυτήν.

Εκείνοι που θέλουν να ταξιδέψουν με βίζα κατά την άφιξη, πρέπει να πληρώσουν δυο είδη τελών, δηλ. το τέλος σφραγίδας και το τέλος υπηρεσίας. Το πρώτο τέλος πληρώνεται κατά την άφιξη του επισκέπτη απευθείας στο γραφείο μετανάστευσης. Το τέλος υπηρεσιών πληρώνεται online πριν από το ταξίδι για να λάβει κανείς την επιστολή έγκρισης που εκδίδεται από το Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ. Υπάρχουν λίγα εύκολα βήματα για να λάβει κανείς μια βίζα κατά την άφιξη. Πρέπει να συμπληρώσουμε την ασφαλή online φόρμα που θα χρειαστεί λίγα λεπτά μόνο. Μετά πληρώνουμε τα τέλη για την υπηρεσία για τη βίζα μετά από επιβεβαίωση και προώθηση των στοιχείων μας. Θα πάρουμε την επιστολή έγκρισης βίζας μέσα σε δυο εργάσιμες μέρες. Μπορούμε να λάβουμε τη βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο ή στην Πρεσβεία. Η βίζα θα σφραγιστεί κατά την άφιξή μας στο αεροδρόμιο ή στην Πρεσβεία του Βιετνάμ.

Στις μέρες μας δεν χρειάζεται να κάνουμε αίτηση για βίζα μέσω της Πρεσβείας του Βιετνάμ. Θα συμπληρώσουμε την φόρμα της αίτησης και αυτό είναι πολύ εύκολο και απλό. Μετά από την συμπλήρωση, πρέπει να πληρώσουμε τα τέλη. Θα μας στείλουν μια επιστολή προέγκρισης με έναν κωδικό για να παραλάβουμε τη βίζα για το Βιετνάμ στο αεροδρόμιο. Για να κάνουμε αίτηση για τη βίζα, χρειάζεται να δώσουμε κάποιες πληροφορίες, όπως το ονοματεπώνυμο μας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριο, ημερομηνία γέννησης, το φύλο μας, τον αριθμό διαβατηρίου μας, την εθνικότητα, ημερομηνία αναχώρησης, άφιξης, αριθμός πτήσης και ημερομηνία άφιξης. Το Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ θα λάβει αυτά τα στοιχεία και η επιστολή επίσκεψης θα εκδοθεί κατά την άφιξή μας. Ένα σκαναρισμένο αντίγραφο ή φαξ θα σταλεί στη διεύθυνσή μας. Με αυτό το γράμμα θα μας επιτραπεί να ανεβούμε στο αεροπλάνο και η επίσκεψή μας θα γίνει πιο απολαυστική.

Comments are closed.