Βίζα για το Βιετνάμ μέσω online υπηρεσιών απόκτησης βίζας

Posted by & filed under News on Visa.

Βίζα για το Βιετνάμ μέσω online υπηρεσιών απόκτησης βίζας

Βίζα για το Βιετνάμ μέσω online υπηρεσιών απόκτησης βίζας

Αν πρέπει να ταξιδέψετε το Βιετνάμ, τότε είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια βίζα για το Βιετνάμ σε ισχύ μαζί σας, ειδικά όταν δεν είστε κάτοικος αυτής της χώρας. Γενικά, υπάρχουν δυο διαφορετικές μέθοδοι για να λάβετε μια γνήσια βίζα για το Βιετνάμ. Η πρώτη είναι να επισκεφτείτε την πρεσβεία στο Βιετνάμ αυτοπροσώπως. Η δεύτερη είναι να κάνετε αίτηση για μια βίζα στο Βιετνάμ με την βοήθεια κάποια υπηρεσίας που χορηγεί βίζα, από την χώρα σας.

Αν απευθυνθείτε άμεσα την πρεσβεία για μια βίζα για το Βιετνάμ, η διαδικασία έχει ως ακολούθως:

 1. Πρώτα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το τμήμα της Πρεσβείας που εκδίδει βίζες
 2. Μετά συμπληρώνετε μια φόρμα για την αίτηση για βίζα και την υποβάλλετε μαζί με όλα τα έγγραφα που απαιτούνται.
 3. Όταν έχετε υποβάλλει τα έγγραφα και την φόρμα αίτησης στην Πρεσβεία, τότε η Πρεσβεία θα χρειαστεί 4 με 5 εργάσιμες μέρες για να τελειώσει την όλη διαδικασία.
 4. Επίσης θα σας χρεώσουν ένα συγκεκριμένο ποσόν ως τέλος διαδικασίας, το οποίο εξαρτάται από τη χώρα όπου βρίσκεστε.
 5. Επίσης υπάρχουν επιπλέον τέλη που θα έχετε να πληρώσετε, όπως έξοδα αποστολής κλπ.
 6. Το σημαντικότερο έγγραφο που έχετε να υποδείξετε μαζί με την φόρμα αίτησης είναι το ισχύον διαβατήριο.

Από την άλλη μεριά, αν αποφασίζετε να κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ μέσω υπηρεσίας βίζας, τότε η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 1. Εδώ, η υπηρεσία έκδοσης είναι το Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ.
 2. Μόλις έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία, ο χρόνος που απαιτείται για ολόκληρη τη διαδικασία είναι 24 με 48 ώρες.
 3. Εδώ, η χρέωση δεν είναι τόσο υψηλή, συγκριτικά με την Πρεσβεία.
 4. Αλλά το καλύτερο είναι, ότι δεν χρειάζεται να δείξετε το διαβατήριο την ώρα που κάνετε αίτηση για βίζα.
 5. Χρειάζεται μόνο να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας βίζας και να συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης εδώ. Μόλις έχετε συμπληρώσει την αίτηση, θα λάβετε μέσα σε 48 εργάσιμες ώρες την επιστολή έγκρισης βίζας στο σπίτι σας. Όταν έχετε λάβει την επιστολή, τότε την παίρνετε μαζί σας, μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου και το διαβατήριό σας, για να λάβετε τη βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.

Θα έχετε ανακαλύψει τώρα ότι η αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ μέσω υπηρεσίας χορήγησης βίζας είναι πολύ καλύτερη, πιο απλή και εύκολη, σε σύγκριση με την Πρεσβεία. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε μια φόρμα ασφάλειας online και μετά από 24 με 48 εργάσιμες ώρες θα πάρετε την επιστολή έγκρισης στο κατώφλι σας χωρίς να σπαταλήσετε τον πολύτιμό σας χρόνο και ενέργεια.

Συνήθως μια κανονική βίζα για 30 μέρες για ένα άτομο χρεώνεται περίπου 60 USD, συμπεριλαμβανομένων και των τελών αποστολής. Τα τέλη αποστολής σας χρεώνονται εκ των προτέρων, για να σας αποσταλεί η επιστολή έγκρισης μέσω ειδικής παράδοσης. Αν ο αριθμός αυξηθεί, τότε και το κόστος αποστολής θα αυξηθεί αναλόγως. Αν θέλετε επείγουσα βίζα, τότε η υπηρεσία βίζας θα κοστίσει γύρω στα 86 Δολάρια. Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε απλά να επισκεφτείτε το Vietnam visa.

Comments are closed.