Απαιτήσεις για μια βίζα online για το Βιετνάμ

Posted by & filed under FAQ, Home.

Απαιτήσεις για μια βίζα online για το Βιετνάμ

Απαιτήσεις για μια βίζα online για το Βιετνάμ

Εκείνοι που θέλουν να πάρουν βίζα σε ένα προξενείο ή μια πρεσβεία του Βιετνάμ, πρέπει να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία/προξενείο άμεσα για να μάθουν τις λεπτομέρειες, επειδή τα απαιτούμενα θα διαφέρουν από πρεσβεία σε πρεσβεία. Για εκείνους που δεν διαθέτουν χρόνο και δεν υπάρχει πρεσβεία του Βιετνάμ στο μέρος τους, συνιστούμε να κάνουν αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ μέσω της υπηρεσίας μας και να παραλάβουν τη βίζα τους κατά την άφιξη στο Βιετνάμ στα αεροδρόμια. Απλά συμπληρώστε την αίτηση online και δεν απαιτούνται άλλα χαρτιά αν θέλετε να παραλάβετε τη βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας στο Βιετνάμ στο αεροδρόμιο μαζί μας.

Για να παραλάβετε την βίζα κατά την άφιξή σας στο Βιετνάμ, παρακαλώ πάρετε πρώτα την επιστολή έγκρισης με έναν κωδικό για να παραλάβετε τη βίζα σας κατά την άφιξή σας.

Αν κάνετε αίτηση για τη βίζα σας στο Βιετνάμ, μέσω της υπηρεσίας μας, δεν χρειάζεται να προσκομίσετε κανένα έγγραφο. Απλά συμπληρώστε την αίτηση online στην ιστοσελίδα μας ή αποστείλετε με email την αίτησή σας στο info@vietnamvisa.gr.

  • Ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στο διαβατήριο)
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Εθνικότητα
  • Αριθμός διαβατηρίου
  • Ημερομηνία επιθυμητής άφιξης και αναχώρησης στο Βιετνάμ
  • Βίζα για μια είσοδο ή για πολλαπλούς εισόδους;
  • Ειδικό αίτημα (αν υπάρχει).

Σημείωση:

Θα κανονίσουμε αυτόματα μια βίζα για το Βιετνάμ κατά την άφιξή σας, αν δεν υπάρχει διαφορετικό αίτημα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την πρεσβεία του Βιετνάμ για να παραλάβετε μια βίζα πριν την άφιξή σας αν θέλετε να εισέλθετε στο Βιετνάμ οδικώς ή από λιμάνι.

Comments are closed.