Ακολουθήστε τέσσερα εύκολα βήματα για να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ online

Posted by & filed under News on Visa.

Ακολουθήστε τέσσερα εύκολα βήματα για να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ online

Ακολουθήστε τέσσερα εύκολα βήματα για να πάρετε τη βίζα για το Βιετνάμ online

Πριν εισέρθουμε σε μια χώρα, οι περισσότεροι από μας χρειάζονται μια βίζα. Παρ’ όλο που η βίζα για το Βιετνάμ δεν είναι πολύ ακριβή σε σύγκριση με άλλες χώρες, πρέπει να κάνουμε αίτηση για μια αν θέλουμε να επισκεφτούμε τη χώρα. Υπάρχουν δυο τρόποι για να πάρουμε βίζα. Είτε κάνετε αίτηση σε μια πρεσβεία του Βιετνάμ στην χώρα σας και παίρνετε τη βίζα πριν την είσοδο στη χώρα, ή μπορείτε να ζητήσετε την βίζα κατά την άφιξη στο Βιετνάμ online.

Είναι εύκολο να κάνετε αίτηση για τη βίζα online. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σχετικά. Έχουν κάποια πολύ απλά βήματα να ακολουθήσουν και είναι επίσης πολύ φιλικές στον χρήστη. Πρέπει να ακολουθήσετε τα ακολουθά βήματα και θα μπορέσετε να τελειώσετε τη διαδικασία σε μηδενικό χρόνο.

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να βρείτε αν χρειάζεται μια βίζα για άτομα της δικής σας χώρας. Κάποιες χώρες εκπίπτουν. Στη συνέχεια πρέπει να κατεβάσετε την φόρμα για να κάνετε αίτηση για βίζα. Αυτό το έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της πρεσβείας του Βιετνάμ ή από όλες τις σελίδες στο Ιντερνετ που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μόλις έχετε κατεβάσει την αίτηση, χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά και οι πληροφορίες που στέλνονται από σας είναι ασφαλείς.

Μόλις έχετε συμπληρώσει τη φόρμα πρέπει να βρείτε τα τέλη της βίζας που αφορούν τη δική σας περίπτωση. Χρειάζεται να επιβεβαιώσετε και να κάνετε την πληρωμή online μέσω μιας διαύλου G2S. Αυτή η πληρωμή είναι επίσης ασφαλής. Θα έχετε να περιμένετε για περίπου δυο εργάσιμες μέρες πριν πάρετε την επιστολή έγκρισης της βίζας. Θα την λάβετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική θυρίδα σας. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε μια εκτύπωση αυτής της επιστολής έγκρισης και να την κουβαλάτε μαζί σας.

Τώρα κάντε απλά την κράτηση του εισιτηρίου σας και πάρετε την πτήση για το Βιετνάμ. Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ, θα δείτε ένα γκισέ με το όνομα “Landing Visa” (βίζα κατά την άφιξη). Απευθυνθείτε εκεί, δείξτε την επιστολή έγκρισής σας και αφήστε να σας σφραγίσουν το διαβατήριο. Με λίγα βήματα μπορείτε να αποκτήσετε τη βίζα σας για το Βιετνάμ. Αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος για να πάρετε βίζα, ειδικά για εκείνους που θέλουν να αποφύγουν μακρόχρονες διαδικασίες στην τοπική τους πρεσβεία.

Αυτές οι βίζες online είναι απολύτως νόμιμες και υποστηρίζονται από το Γραφείο Μετανάστευσης του Βιετνάμ. Η σελίδες που προσφέρουν online βίζα κατά την άφιξη, σας παρέχουν επίσης όλες τις πληροφορίες για την διαδικασία και για τα διάφορα τέλη που πρέπει να πληρωθούν. Ακόμα μπορούν να σας βοηθήσουν στο να διαλέξετε μια βίζα μίας εισόδου ή μια βίζα πολλαπλών εισόδων.

Λοιπόν, για ποιο λόγο να περιμένετε; Πάρετε απλά το εισιτήριό σας για το ανεξερεύνητο Βιετνάμ και απολαύστε τη διαμονή σας χωρίς να ανησυχείτε για τη βίζα. Όταν κάνετε αίτηση για μια βίζα για το Βιετνάμ χρειάζονται μόνο μερικά κλικ στον προσωπικό σας υπολογιστή και με αυτήν την ανέξοδη υπηρεσία δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που θα μπορούσε να σας κρατάει.

Comments are closed.